Najzanimljiviji sajt Balkana

bicikl voznja jezero Ako vam ovaj naslov i tekst bude zvučao izmišljeno za to okrivite Daily Mail koji je objavio ovu vest a ovaj sajt samo prenosi...
Mat Vajthurst (16) iz Engleske se sa svojim biciklom malo "provozao".I ne bi ovaj naslov bio toliko vam čudan da je to bila obična vožnja bicikla ali....

Mat  se provozao biciklom  po površini jezera Buttermera.?!! jezero Buttermer je dubine oko 22 metra dok je dugačko 2,010 metara široko 400m. i nalazi se u zapadnoj Engleskoj u okrugu Cumbria.

Mat je odbio da otkrije tajnu novinarima kako je uspeo da se provoza biciklom po površini  jezera.Ali kaže da je bicikl vozio po vodi po površini za dobrotvorne svrhe.


I da sav novac odlazi za žrtve poplava 2009. godine na ovom području,gde se nalazi i jezero.Dok septembru če biti organizovana humanitarna trka za žrtve poplave.

- Ne želim otkriti kako sam to napravio, ali garantujem vam da se ne radi ni o kakvoj fotomontaži.Fotografije su stvarne,a i videlo me je mnoštvo ljudi kako se "vozim" po vodi - izjavio je Mat medijima.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1