Najzanimljiviji sajt Balkana

beba oživela
U  gradiću Kuibdou u Kolumbiji,jedna beba se u bukvalnom smislu “vratila se iz mrtvih”!Odnosno beba je oživela nakon deset sati pošto su je doktori l proglasili mrtvom.Bebu je verovali ili ne spasio njen otac....

jer je primetio znakove života kada je došao u mrtvačnicu po telo ..

Majka Dženi Hurtado bila je trudna  27 sedmica kada su je dovezli u bolnicu oko 2.45 ujutro.Lekari su odmah obavili carski rez, ali nisu mogli otkriti bebine otkucaje srca .Tada su doktori morali samo jedno da urade u 3.20 časova bebu su proglasili mrtvom.

I to samo 35 minuta nakon što je rođena,tako da su dokori odmah obavestili roditelje da je njihova beba preminula.


Potom su beb odneli u mrtvačnicu i spremili je u kovčeg,čekalo se samo da otac da dođe po telo deta Ali, kada su mu lekari predali dete, primijetili  bebine slabašne otkucaje srca i čuo se jedva tihi jecaj.

Beba je odmah prebačena u bolnicu u Bogotu, gdje se oporavlja na intenzivnoj njezi.Curica je nakon ovog čudesnog vraćanja iz mrtvih dobila ime Milagros, što na španskom znači čudo.

Specijalista Havijer Zagara objasnio je da je do ove skoro fatalne greške došlo jer ponekad ,otkucaji srca kod novorođenčadi mogu biti toliko slabi da ih lekari ne mogu primetiti.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1