Najzanimljiviji sajt Balkana

kontakti mobilni telefon
Kako se pretpostavlja Žu Binu su ukrali mobilni telefon iPhone,dok se vozio u taksiju sa još jednim putnikom.Ali jedan jedan kineski lopov je uradio nesvakidašnju stvar.....


U iPhoneu Žu Bina se nalazilo da nepoverujete preko 1.000 tel. brojeva u kontaktima.!Ali nesrećni kinez nije imao rezervnu kopiju kontakata Pa se tako "debelo" zabrinuo zbog nestale liste kontakata više nego zbog mobilnog telefona.

Žu uputio SMS poruku na ukradeni  mobilni telefon:
"Znam da si ti onaj koji je sedeo pored mene u taksiju.Garantujem ti da ću te naći. Pogledaj kontakte u mom mobilnom i shvatićeš kojim se poslom bavim", pisalo je u SMS poruci


Ton poruke bio je preteći, pošto Žu radi u industriji pabova, koja se u Kini obično dovodi u vezu sa bandama.Tada je nepoznati lopov uradio neobičnu stvar prepisao sve brojeve iz ukradenog iPhonea i vratio ih vlasniku na 11 stranica rukom ispisanog teksta!

Nekoliko dana kasnije, stigao mu je poštanski paket sa SIM karticom i 11 stranica rukom ispisanih telefonskih brojeva iz imenika ukradenog  iPhone telefona!

Žu kaže da je bio šokiran i da pretpostavlja da je lopovu otekla ruka od ispisivanja toliko imena, brojeva i ostalih podataka.Jedan korisnik kineske verzije Twittera napisao je: "kakav simpatičan i savestan lopov - jedan od onih koji poštuju profesionalnu etiku".

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1