Najzanimljiviji sajt Balkana

pokojni dečak
Dečak Nicolas McCabe (9)  iz SAD je poginuo 20 maja ove godine kada je tornado naleteo na osnovnu školu Plaza Towers u gradu Mooreu . Nikolasovi roditelji su uvereni da su videli svog pokojnog sina nakon njegove tragične pogibije...


I to na jednoj od fotografija, na kojoj se nalazio njegov odraz.Odraz se pojavio se iza fotografije sestričine Madison koja je uslikana 4. jula.Kakose da na fotografiji videti u prvom planu je devojčica s prskalicom u ruci, a iza nje vidi se još jedan odraz-odraz pokojnog dečaka Nikolasa
Nicolas McCabe
"Nisam mogao verovati svojim očima.Brat mi je rekao kako se naježio videvši fotografiju" izjavio je otac dečaka i dodao kako je uveren da je na fotografiji jedno dete i dve duše.


"Osećam da je ovde" rekao je otac Scott McCabe.Inače njego sin Nikolas je sahranjen u crvenoj majici koju i ima dečak na fotografiji.! Mnogi ne vjeruu da je reč o dječakovom duhu već da je onaj koji je snimao tresao kameru i radi se o duploj slici devojčice te da se takos tvorila dupla slika. Ocu ovakva opažanja drugih nisu bila bitna jer on zna što je video.

"Mogu reći što žele. Ja verujem... Verujem da nas moj sin čuva " rekao je Skot. U nesreći je osim njega poginulo još šest učenika. Tornado je tog 20 maja otkinuo krov i sravnio zgradu sa zemljom.Deca su ostala zarobljena pod ruševinama koje je uskoro preplavila voda iz popucalih cevi.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1