Najzanimljiviji sajt Balkana

piton zmija
Ovako nešto sigurno zadnjih par godina niste pročitali a ni videli!Ova fotografija(slika dole) se pojavila još u junu mesecu ove 2013 godine na internetu.Na fotografiji se može videti piton u čijem stomaku se nalazi obrok u obliku čoveka!...

Istina ili ne ipak, izgleda šokantno!...

Šokantna fotografija pitona kruži društvenim mrežam kako smo rekli već duže vreme,indijski mediji prenose da je uslikana u gradu Nju Delhiju.

Po pričama  onih koji su se zadesili na licu mesta pijani muškarac zaspao na ulici,a piton ga je navodno prvo udavio a potom celog progutao.

Piton pojeo čoveka
Ipak, neki korisnici društvenih mreža su sumljičavi i postavljaju pitanje da li je fotografija autentična.Jer za ovu priču postoji nekoliko verzija priče, između ostalog i ona koja kaže da je slika nastala u Americi.

Pa je tako bilo menjanja  teksta te se tako navodilo u opisu fotke da je žrtva pitona žena iz Južne Afrike.Te je u nekim  vestima navođeno da je zmija progutala čoveka u Džakarti,te Indonežanina koji se utopio u poplavi...

Ipak jedno je sigurno piton je sposoban da proguta celu kozu ili jelena.Čak neki tviteraši sumnjaju i smatraju da nije  mogao da otvori toliko usta  da bi pojeo odraslog čoveka.?!Bilo kako bilo ova fotofrafija je zaista šokantna zar ne?

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1