Najzanimljiviji sajt Balkana

piton zmija
Ovako nešto sigurno zadnjih par godina niste pročitali a ni videli!Ova fotografija(slika dole) se pojavila još u junu mesecu ove 2013 godine na internetu.Na fotografiji se može videti piton u čijem stomaku se nalazi obrok u obliku čoveka!...

Istina ili ne ipak, izgleda šokantno!...

Šokantna fotografija pitona kruži društvenim mrežam kako smo rekli već duže vreme,indijski mediji prenose da je uslikana u gradu Nju Delhiju.

Po pričama  onih koji su se zadesili na licu mesta pijani muškarac zaspao na ulici,a piton ga je navodno prvo udavio a potom celog progutao.

Piton pojeo čoveka
Ipak, neki korisnici društvenih mreža su sumljičavi i postavljaju pitanje da li je fotografija autentična.Jer za ovu priču postoji nekoliko verzija priče, između ostalog i ona koja kaže da je slika nastala u Americi.

Pa je tako bilo menjanja  teksta te se tako navodilo u opisu fotke da je žrtva pitona žena iz Južne Afrike.Te je u nekim  vestima navođeno da je zmija progutala čoveka u Džakarti,te Indonežanina koji se utopio u poplavi...

Ipak jedno je sigurno piton je sposoban da proguta celu kozu ili jelena.Čak neki tviteraši sumnjaju i smatraju da nije  mogao da otvori toliko usta  da bi pojeo odraslog čoveka.?!Bilo kako bilo ova fotofrafija je zaista šokantna zar ne?


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Pratite nas i dok ste na Facebooku


google plustwitter icon

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner