Najzanimljiviji sajt Balkana

viski
Sigurno se sada pitate kakev je to viski sa toliko velikom cenom a još nije škotski?Nova,ograničena serija Michter's destilerije ,američkog viskija  koštaće verovali ili ne 4.000 dolara po flaši!...


Ili ako vam je jednostavnije čaša ovog viskija će vas koštati 350 dolara Ograničene serije alkoholnih pića pa i viskija nisu retke ,proizvođači viskija na primer ubacuju nove arome kako bi namamili kupce.

Ipak, ovo povećanje cene, zapravo „skok u cenovnu stratosferu“ koje je objavila "Michter's destilerija" (Michter's Distillery LLC), moglo bi da odjekne u celoj industriji viskija

„Ovo je neka vrsta nove teritorije. To će početi da izaziva veliko interesovanje za burbon, američki viski i američka žestoka pića“, ocenio je urednik časopisa Spirit džurnal, Pol Pakalt.

"Michter's Celebration Sour Mash Whiskey", počeće od ponedeljka da se prodaje u odabranim prodavnicama, restoranima, barovima i hotelima u Njujorku, Los Anđelesu, Aspenu, Čikagu, Palm Biču i San Francisku.

Kompanija Michter's destilerija je proizvela samo 273 boce  ovog zaista (pre)skupog viskija – mešavine (blend) viskija od kojih su neki stari i po 30 godina.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner