Najzanimljiviji sajt Balkana

maslačak u uvu
Doktori iz Pekinga, su ostali zaprepašćeni kada su u uhu šesnaestomesečne bebe tj. devojčice otkrili cvet maslačka dužine dva centimetra.Devojčica čije ime je  Ranran zadnjih nekoliko meseci često je čačkala uvo......

A svojim  roditeljima je znala reći često da je uvo boli...Tek posle roditelji su je odveli u bolnicu kada je bol postao nesnošljiv i kada su i sami primetili da u njemu nešto ima tj da  raste.

Lekari su rekli da je maslačak potpuno ispunio bebin (devojčicin) ušni kanal , što je moglo da prouzrokuje veliku štetu-gluvoću.

"Nije bilo drugog rešenja. Morali smo da operišemo devojčicu.Maslačak je procvetao do te mjere da je najmanji pritisak na uvo mogao da izazove unutrašnje krvarenje, a time i teška oštećenja sluha", objasnio je Gu Kinglong, šef Odeljenja za otorinolaringologiju bolnice u kojoj je cvet maslačka hirurški uklonjen.

Doktor Gu je objasnio da je toplo i vlažno okruženje pogodovalo rastu maslačak u uvetu devojčice

Iz ušiju pacijenata doktori otorinolaringolozi su vadili i i gore od ovog maslačka tako je u julu mesecu jednoj Engleskinji iz uva izvadili crve koje je "pokupila" dok je boravila u Peruu, a prošle godine jednoj Kineskinji iz uva su izvukli pauka


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1