Najzanimljiviji sajt Balkana

hrana iz kontejnera
Zvuči gotovo neveorvatno ali na žalost istinito je !Tri muškarca optužena su zbog krađe hrane iz kanti za smeće odnosno kontejnera, koje su se nalazili iza supermarketa lanca Iceland u Kentish Townu u Londonu...


Web dizajner Pol Mej (35)  će zob ove bizarne "krađe" pojaviti se  idućeg meseca na suđenju, nakon što su ga 25. oktobra sa još dvojicom prijatelja Džejsonom ČanomChanom i Vilijamom Džejmsom.Njih trojicu policija je uhapsila jer su uzeli paradajz, gljive i sir iz kanti za smeće tj kontejnera iza  gore navedenog supermarketa.

Njih trojica su nakon dojave  nepoznatog građanina, uhapšeni kada su napuštali područje s kolicima i torbom u kojima je bila hrana.Kako se navodi u policijskom izvešraju  vrednost hrane koju su uzeli  se procenjuje na svega 33 funte.!


Pretpostavlja se da će se Mej braniti na sudu tvrdnjom da je uzeo hranu jer je trebao jesti te da ne smatra da nije učinio išta ilegalno uzevši hranu namenjenu za odlagalište.

Ovaj slučaj će od sudije  zahtevati da razmatraju tzv. skipping odnosno uzimanje hrane koju supermarketi bacaju kako bi je se pojela.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1