Najzanimljiviji sajt Balkana


Na mestu gde je slavni pisac voleo da dolazi i popije svoje omiljeno piće u Slopi Džo baru na Florid okupilo se 120 njegovih fanova odnosno takmičara.Na ovogodišnjem takmičenju u sličnosti sa slavnim piscem Hemingvejom pobedu je odneo biomedicinski inženjer Met Đineo (64) iz Džensen Biča na Floridi.

Met je sa svojom belom bradom i brkovima iz 12 pokušaja uspeo da pobedi u sličnosti sa slavnim piscem

Pobednik imitator Ernesta Hemingwaya dobio je pletenu vestu kakvu je nosio pisac,njegovu bistu i medalju.Inače na ovo takmičenje dolaze takmičari iz celog sveta a uslov takmičenja je da takmičari imaju belu bradu i brkove i da sliče slavnom piscu.Žiri na takmičenju za najsličnijeg sa slavnim piscem Hemingvejem čine bivši pobednici takmičenja.

Met Đineo belobradi pobednik ovog takmičenja je izjavio  "Morao sam ovo da uradim jednostavno Srce mi je govorilo,jedino što nisam znao da će mi trebati baš ovoliko pokušaja i godina", rekao je Met i dodao da voli kao što je voleo pokojni pisac Ernest Hemingvej sportski ribolov i pisanje .

Na Ki Vestu tokom Hemingvejevih dana,održavaju se još dve manifestacije - imitacija ulične koride u Pamploni,za vreme praznika San Fermin (Hemingvej opisao u knjizi Sunce se ponovo radja) i takmičenje za najbolju kratku priču.loading...
Kliknite ovde i ostavite vaš komentar

Komentari

  • "Trenutno nema Komentara"
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku,LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner1 Manemojbaner 
 GM izrada sajta baner