Najzanimljiviji sajt Balkana

univerzitet sladoleda

U Italiju dolaze mnogi koji vole sladoled iz gotovo celog sveta.Ove 2011.godine 12.000 ljudi je došlo da bi upisalo fakultet sladoleda.Sada se može i to da naučite kako da pripremate italijanski sladoled a fakultet je tu da vas uvede i nauči o svim tajnama sladoledžijskog posla...

Cena studiranja na Gelato Univerzitetu je oko 700 funti ili oko 800 evra sedmično a fakultet se nalazi nedaleko od Bolonje.Ova fakultet je utemeljila poznata fabrika aparata za sladoled Caprigiani.

"Polaznici ovog fakulteta dolaze iz svih krajeva sveta prosečna starost je 35-40 godina i svi oni su spremni da otvore novo poglavlje u svom životu ili jednsotavno žele promenu svoje dosadašnje karijere.

Tako ovaj im fakultet daje mogućnost da rade i nauče ono što vole -sladoled.- izjavila je direktor fakulteta sladoleda Kaori Ito
univerzitet sladoleda1

Holy Randrianasolo (44) je izvršni direktor u fabrici tekstila ali iznad svega želi proizvoditi pravi italijanski sladoled. "Imam u planu u svom rodnom Madagaskaru otvoriti talijansku poslastičarnicu"  rekla je Holy.

 

Yasmeena Abdel Ghani je došla na ovaj fakultet sladoleda, zajedno sa suprugom i njih dvoje svakog dana idu na predavanja.- Za nas je to više zadovoljstvo nego posao.

Idem na ovaj fakultet jer želim impresionirati svoje prijatelje kada mi budu dolazili na večere - izjavila je Yasmeen iz Dubaija.

 

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1