Najzanimljiviji sajt Balkana


U Italiju dolaze mnogi koji vole sladoled iz gotovo celog sveta.Ove 2011.godine 12.000 ljudi je došlo da bi upisalo fakultet sladoleda.Sada se može i to da naučite kako da pripremate italijanski sladoled a fakultet je tu da vas uvede i nauči o svim tajnama sladoledžijskog posla...

Cena studiranja na Gelato Univerzitetu je oko 700 funti ili oko 800 evra sedmično a fakultet se nalazi nedaleko od Bolonje.Ova fakultet je utemeljila poznata fabrika aparata za sladoled Caprigiani.

"Polaznici ovog fakulteta dolaze iz svih krajeva sveta prosečna starost je 35-40 godina i svi oni su spremni da otvore novo poglavlje u svom životu ili jednsotavno žele promenu svoje dosadašnje karijere.Tako ovaj im fakultet daje mogućnost da rade i nauče ono što vole -sladoled.- izjavila je direktor fakulteta sladoleda Kaori Ito

Holy Randrianasolo (44) je izvršni direktor u fabrici tekstila ali iznad svega želi proizvoditi pravi italijanski sladoled. "Imam u planu u svom rodnom Madagaskaru otvoriti talijansku poslastičarnicu"  rekla je Holy.

Yasmeena Abdel Ghani je došla na ovaj fakultet sladoleda, zajedno sa suprugom i njih dvoje svakog dana idu na predavanja.- Za nas je to više zadovoljstvo nego posao.Idem na ovaj fakultet jer želim impresionirati svoje prijatelje kada mi budu dolazili na večere - izjavila je Yasmeen iz Dubaija.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1