Najzanimljiviji sajt Balkana

stari voz
....organizuje turistička agencija iz Velike Britanije "Great Rail Journeys"  i po svemu sudeći će imati najskuplju voznu kartu na svetu kao i najduže putovanje vozom.Ovo putovanje vozom put traje.....

53 dana i za to vreme putnici će moći obići tri kontinenta...

Za ova nasjkuplju voznu kartu prve klase, turisti će morati izdvojiti 36.500 dolara.Kako smo naveli putovanje će trajati 53 dana, a počinje 18. maja 2015. godine.

"Do sada smo imali u ponudi prilično duga putovanja, ali nikada nije bilo baš ovakvih" izjavio je britanske medije Džulijan Aplejars iz turističke agencije "Great Rail Journeys"

Putnici će, između ostalog, leteti avionom do Njujorka, a zatim provesti 20 dana putujući vozom po Severnoj Americi. Nakon Velikog kanjona, Los Anđelesa i San Franciska, leteće do Šangaja, a zatim i do Ksiana, Pekinga, Mongolije i Rusije.

Odatle će stići u Evropu gde će nastaviti svoje putovanje po Varšavi, Pragu, Beču, Insbruku i Veneciji a zatim se vraćaju u London.

"Za ovo eksluzivno putovanje koje traje 53 dana, već smo prodali prve karte. S ozbirom da je veliki broj ljudi zainteresovan, odlučili smo da broj putnika ograničimo na 25, kako bi zadržali originalnost ovog puta " izjavio  je Aplejard.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1