Najzanimljiviji sajt Balkana

program
..Ovako nešto omislili su stručnjaci sa Univerziteta u Vašingtonu  koji su razvili program koji vam pomaže da vidite kako će vaša deca izgledati kada budu starija....


Stručnjaci koji su osmislili ovaj program kažu da se koristi tehnika, koja uzima karakteristične crte lica vašeg deteta i računa kako će se ono vremenom menjati i razvijati.

Program je razvijen tako što su skupljane informacije sa stotina slika, i onda je proračunato na koji način se crte lica menjaju u zavisnosti od godišta.Taj proračun se zatim koristi i na fotografiji sasvim novog lica, sa kojim se program do sada nije susreo.


Profesor Univerziteta u Vašingtonu Ira Kemelmaher-Šlizermehn kaže da proračunavanje kako će dete izgledati kada bude u svojim dvadesetim, tridesetim ili četrdesetim predstavlja jednu od najkomplikovanijih formula.

Crte lica deteta i beba se često veoma menjaju tokom odrastanja, pa je samim tim "magičniji" krajnji proizvod ovog programa.Na kraju da dodamo trenutno ne možemo vam dati link do tog programa ali možemo vam dati video da vidite kako to izleda na primeru..

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner