Najzanimljiviji sajt Balkana

mora poštovati vođu
Vlasnik jedne frizerske radnje u Londonu došao je na ideju da jedna  možda šaljiva njegovareklama namamiti klijente.Međutim umesto toga na sebe navukao  više ni mannje nogo ljutnju predstavnika Ambasade Severne Koreje.?!:..


Nakon što je planetu obišla vest  da je u Severnoj Koreji svim muškarcima naređeno da se šišaju kao lider te države, frizer Mo Nabah došao je na ideju da u izlog svoje frizerske radnje stavi poster sa likom Kim Džon-una ispod kojeg je pisalo: "Imate lošu frizuru? 15 odsto popusta za sve muške frizure tokom aprila".

Samo nekoliko dana kasnije, u salon su mu došla dva predstavnika severnokorejske ambasade, udaljene svega desetak minuta hoda od njegove radnje. Agenti su fotografisali izlog, a zatim zahtevali od Nabaha da ukloni poster.

" Tražili su da skinem poster jer time pokazujem nepoštovanje prema vrhovnom vođi njihove zemlje" izjavio je frizer
 "Ja sam im odbrusio da je ovo Engleska, a ne Severna Koreja i kazao im da sebi nađu advokate."


 Plašeći se za svoj lokal, Nabah je ipak, za svaki slučaj, sklonio poster i slučaj prijavio policiji.
"Uklonili smo poster, ali su neke mušterije insistirale da ga vratimo jer mi živimo u demokratiji" ispričao je on, navodeći da je njegova reklama, u međuvremenu, postala prava turistička atrakcija.

Vest o obavezi nošenja Kim Džong-unove frizure, objavljene prošlog meseca, kasnije je demantovana, premda su južnokorejski mediji pisali da je odluka izazvala veliko nezadovoljstvo u Severnoj Koreji gde su dotad muškarci mogli da biraju između deset frizura.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1