Najzanimljiviji sajt Balkana

kladioničarski tiket
Evo jedne prave sportsko-kladioničarske zanimljivosti.! Urugvajski napadač Luis Suarez izgleda voli da ujeda svoje suparnike.Sada je to i definitivno jasno jer je po treći put u karijeri upravo tako iznenadio svog rivala, a najnovija žrtva bio je italijanski defanzivac Đorđo Kjelini....

Suarezov najnoviji incident je obradovao jednog Norvežanina - koji se kladio da do ugriza doći!

Tomas Siversen je na dan početka Mundijala bio u kladionici i igrao razne igre. Pred njim su bile mnoge mogućnosti, od pogađanja ishoda rezultata mečeva, preko pogađanja novog šampiona planete, pa sve do ličnog izbora nekog neobičnog detalja.

On je odlučio da pita kladioničara može li da se kladi da će Luis Suarez nekog ugristi na Svetskom prvenstvu.

Radnik u kladionici "Betson" je prihvatio predlog i ponudio mu kvotu 175. Tomas Siversen je izvadio 32 norveške krune, što je oko 3,83 evra, uplatio tiket i - čekao.U drugom poluvremenu meča Italija - Urugvaj

Luis Suarez se pobrinuo da taj tiket "prođe": ugrizao je Kjelinija za rame, pa je tako i Norvežanin postao bogatiji za 671 evro.

"Iskreno, ovo je verovatno najbolesniji tiket koji sam odigrao u životu. Da ne spominjem da je najbolesniji koji mi je prošao. Iskreno, samo što sam se bio probudio kada se dogodio taj incident, tako da baš i nisam bio pri sebi u trenutku Suarezovog ugriza. Video sam potom ponovoljene snimke i... da, bio je to jedan vrlo poseban momenat. Ali, za mene uspešan, tako da sam sada srećan", rekao je Siversen za Aftenposten.
izvor:blic.rs

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1