Najzanimljiviji sajt Balkana

cigarette pack collection2

Wang Guanyi možemo reći poznata osoba u svom rodnom gradu, jer obično svoje sugradjane pozdravlja sa "Zdavo, da li pušite?Imate li kutiju cigareta? "Wang je kolekcionar kutija cigareta iz grada Longnan u Kini njegova kolekcija broji impozantan broj kutija cigareta...

Wang kaže da je oduvek bio fasciniran sa kutijama od cigareta još od malih nogu.Počeo ih je da skuplja na ulici još kada je imao 7 godina.Sve kutije od cigareta je čuvao i prikupljao.

Sada njegova kolekcija kutija od cigareta broji impresivnih 600.000 komada!.On je svaki kutak svoje kuće je ispunio kutijama cigareta i sada pomalo mu već nedostaje  prostora za njihovo odlaganje.

Wang je vidio televizijske emisije o čovjeku koji je izgradio kuću iz boce vina, i bio je nadahnut da učini istu stvar sa svojom kolekcijom kutija cigareta.

Bilo mu je potrebno oko mesec dana da završi svoj u tvrdjavu dugu 9 metara koju je napravio od napravio  600.000 šarenih paketa cigareta.Dužina ove njegove tvrdjave je  6.06m,širina 4.68m široka 1.68m visoka.

A Wang Guanyi sada čeka konačnu potvrdu iz Kineske kancelarije rekorda za najveću strukturu nparavljenu od cigareta.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner