Najzanimljiviji sajt Balkana

mačka uz kredit
Sberbanka koja je ujedno i jedna od najvećih banaka u Rusiji došala je na jednu zaista zanimljivu i bizarnu iedaju nebili i zadržala prednost nad svojim konkurentima i privukla što više klijenata....


Kupci nekretnina na hipoteku kod ove banke mogu da na zajam dobiju i mačku koja će im, prema ruskoj tradiciji, doneti sreću u novoj kući.Klijentima Sberbanke  na raspolaganju stoje 10 različitih mačaka, od golokože, sfinga mačke do sijamske.

Rusi naime veruju da mačka donosi vlasnicima sreću ukoliko prva uđe kroz ulazna vrata u novu kuću ili stan.Mačke, koje će klijenti moći da unajme na dva sata, mogu se izabrati sa kataloga na vebsajtu banke kotoservice

Zainteresovani za ovu pogodnost, koja važi sve do kraja decembra i samo za moskovsku regiju, moraju da prethodno potpišu klauzulu kojom se obavezuju da neće zlostavljati mačku i oslobađaju zajmodavca od odgovornosti za eventualnu štetu koju bi ona napravila.

Mačke su veoma popularne životinje u Rusiji. Premijer Dmitri Medvedev je pridobio simpatije ljubitelja mačaka kada je putem Tvitera pisao o svojoj ljubimici Dorofeji.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1