Najzanimljiviji sajt Balkana

majmun
U Indiji u gradu Šimla nesvakidašnji prizor! Jedan majmun izazvao je frku pošto je s krova jedne zgrade počeo da baca pravi novac kako prenose lokalni mediji....

Prolaznici su primetili su majmuna koji je u ruci držao svežanj novčanica kako se penje na zgradu.

Očevici su rekli da je majmun ukrao oko 10.000 rupija ( 130 evra) od poslovođe gradilišta koji je tek prikupio novac da isplati radnike.Dok je drugi svedko ove neobične i zanimlive pljačke  ispričao da je video kako novčanice lete s krova te da je tada uspeo da uzme dve novčanice od po 100 rupija.

Radnici na gradilištu su uzaludno pokušali da uhvate majmuna koji im je prkosio bacanjem novčanica s krova i potom se preselio na drvo i nastavio da "velikodušno" deli novac slučajnim prolaznicima.

Inače Šimla je glavni grad indijske države Himačal Pradeš u kojoj živi veliki broj majmuna koji proganjaju stanovnike i turiste. Indusi poštuju majmune zbog majmunolikog boga Hanumana koji je veoma važan u njihovoj Indijskoj religiji.

Indijska vlada nedavno je obučila 40 osoba zaduženih da maskirani kao majmuni gestovima nalik njihovim rasteruju te životinje koje šetaju oko zgrade Parlamenta u Nju Delhiju.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1