Najzanimljiviji sajt Balkana

nije jeo i pio vodu 70 godina
Indijac Prahlad Jani (85) stanuje u pećini Amba gotovo zvuči neverovatno ali on bez hrane i vode živi  više od 70 godina! Svoj dom je napustio u potrazi za duhovnim mirom,kad je imao sedam godina, a sa 11 godina ga je blagoslovila boginja Amba....


Od tog blagoslova, Prahlad Jani živi bez hrane i vode, a svoju održivost dobija iz, kako tvrdi "nektara koji se filtrira kroz rupu u njegovom jeziku". Njegove tvrdnje proučavao je tim sastavljen od 30 naučnika tokom tri nedelje, podvrgnuvši ga nizu bolničkih testova.

U bolnici su ga posmatrali uz pomoć nadzornih kamera i utvrdili kako ništa nije jeo ni pio sve vreme koliko je tamo proveo. Bilo koji drugi čovek bi za toliko uskraćivanja hrane i vode preminuo, ali Jani nije bio ni malaksao. Nije urinirao ni imao stolicu.

"Verujemo da je telo Prahlad Janija prošlo biološku transformaciju kao rezultat meditacije i snažne joge u potpuno prirodnom okruženju u kojem boravi", kažu lekari.

Indijski naučnici pretpostavljaju da je ovaj fenomen povezan s Amrtiom Čakrom (čakrom trećeg oka), budući da Vede govore o tome kako je ona u mogućnosti da proizvede božanski sok koji sadrži život.

Njegov mozak sličan je 25-godišnjaku, a on ima 85 godina. Njegove prakse su nekako misteriozno transformisale biološko funkcionisanje njegovog tela, kojem više ne treba energija i hrana iz materijalnih izvora.

Naučno razumevanje načina na koji se može preživeti bez hrane i vode može pomoći u mnogim ostalim društvenim sferama, kao što je slanje čoveka na daleka svemirska putovanja.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1