Najzanimljiviji sajt Balkana


U sredu 10 avgusta postavljen je još jedan ginisov rekord.U gradiću Sandestin na Floridi pokušali su da obore Ginisiov i svetski rekord za najveći mamac za ribe.Mamac za ribu su napravili zaposleni SS Spitfire Mercantile ribolovačke prodavnice suvenira u Baytowne Marini zajedno sa vlasnikom Partridgeom.

Razlog za ovaj rekord tj. pravljenje ovolikog mamca je u tome što ovo područje je poznato kao "svetski najsretne ribarsko selo" zbog kvaliteta i raznovrsnosti ribe koje se mogu naći i upecati na ovom delu Meksičkog zaliva.Tako da je to i imalo smisla da se napravi kako kažu ponosni vlasnici novog ginisovog rekorda za najveći mamac za ribe na svetu.

Mamac je dizajnirao i napravio lokalni ribar-privatnik David Partridge.Ovi mamci za ribe su mame ribu plutajući sa strane
Mamac iz Sandestina iz Floride je po veličini 24 puta veći od običnog mamca.Dužina ovog mamca je 3,3 metra,širna 45,08 cm dok je ovaj mamac debeo 37,14centimetara.I da ne zaboravimo težio je celih 161,11 kg.Sa ovim dimenzijama ovaj mamac ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najveći mamac na svetu.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1