Najzanimljiviji sajt Balkana

najuži struk
U današnje vreme većina žena sanja o tome da ima tanak skoro idealan struk, ali Keli Li Dekaj (27) je otišla korak dalje.Keli nosi korset već punih 7 godina, od svoje 20. godine...


Za nošenje korseta nju su inspirisali crtani junaci poput Džesike Rebit i Marvelove junakinje Storm. Po njihovom liku, ona je svoj struk smanjila na neverovatnih 40 cm! Da bi ovo uradila Keli  je nosila celo vreme tj 7 godina čelični korset.!

Dok je odrastala, Keli je bila punija devojka, pa kaže da joj je korset pomogao da prevaziđe stidljivost i slične probleme.

"Kao mala bila sam veoma stidljiva i dopao mi se način na koji su stripovi i crtaći predstavljali svoje likove. Poželela sam i ja da imam takvu fizionomiju, iako znam da je to gotovo nemoguće". rekla je Keli.
uzak struk
Ali ovo smanjenje struka ne dolazi bez komplikacija i Keli ima problema sa svakodnevnim zadacima kao što su hod uz stepenice i podizanje malo težih predmeta. Lepota ipak ima cenu.

Da na kraju dodamo i to da  najuži struk na svetu (zvanično po Ginisovoj knjizi rekorda) priprada Cathie Jung (77)  iz SAD-a a  njen obilm struka je 38,1 centimetar!

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1