Najzanimljiviji sajt Balkana

najuži struk
U današnje vreme većina žena sanja o tome da ima tanak skoro idealan struk, ali Keli Li Dekaj (27) je otišla korak dalje.Keli nosi korset već punih 7 godina, od svoje 20. godine...


Za nošenje korseta nju su inspirisali crtani junaci poput Džesike Rebit i Marvelove junakinje Storm. Po njihovom liku, ona je svoj struk smanjila na neverovatnih 40 cm! Da bi ovo uradila Keli  je nosila celo vreme tj 7 godina čelični korset.!

Dok je odrastala, Keli je bila punija devojka, pa kaže da joj je korset pomogao da prevaziđe stidljivost i slične probleme.

"Kao mala bila sam veoma stidljiva i dopao mi se način na koji su stripovi i crtaći predstavljali svoje likove. Poželela sam i ja da imam takvu fizionomiju, iako znam da je to gotovo nemoguće". rekla je Keli.
uzak struk
Ali ovo smanjenje struka ne dolazi bez komplikacija i Keli ima problema sa svakodnevnim zadacima kao što su hod uz stepenice i podizanje malo težih predmeta. Lepota ipak ima cenu.

Da na kraju dodamo i to da  najuži struk na svetu (zvanično po Ginisovoj knjizi rekorda) priprada Cathie Jung (77)  iz SAD-a a  njen obilm struka je 38,1 centimetar!


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1