Najzanimljiviji sajt Balkana

sauna
U jednom banjskom kompleksu u Lincu u Austriji zaposleni su se sve susretali sa parovima koji su vodili seks  u njihovim saunama!Da bi odgovorili pojednice od seksa u vrućim saunama neimenovana banja rešila je a angažuje privatno obezbeđenje da bi to sprečili....

Kako radnici nisu mogli non - stop da kontrolišu šta se dešava u saunama, zbog drugih radnih obaveza, rukovodstvo banje odlučilo je da angažuje privatno obezbeđenje. 

Oni su na to bili primorani kako bi sprečili posetioce da onako dobro zagrejani spopadaju jedni druge i vode ljubav po banjskim saunama.

Od prošle nedelja u saunama dežuraju potpuno goli „tajni agenti“, a njihov jedini zadatak je da spreče da dođe do intimnog zbližavanja posetilaca. Ova nova bezbedonosna mera već daje prve rezultate.

Samo tokom prve nedelje šerifi ko od majke rođeni nahvatali su četiri osobe koje su pokušale da se seksaju u sauni. Sankcije su odmah usledile golo obezbeđenje ih je proteralo iz objekta a uprava banje im je trajno zabranila ulaz u banjski kompleks.

 

 


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1