Najzanimljiviji sajt Balkana

sauna U jednom banjskom kompleksu u Lincu u Austriji zaposleni su se sve susretali sa parovima koji su vodili seks  u njihovim saunama!Da bi odgovorili pojednice od seksa u vrućim saunama neimenovana banja rešila je a angažuje privatno obezbeđenje da bi to sprečili....

Kako radnici nisu mogli non - stop da kontrolišu šta se dešava u saunama, zbog drugih radnih obaveza, rukovodstvo banje odlučilo je da angažuje privatno obezbeđenje. 

Oni su na to bili primorani kako bi sprečili posetioce da onako dobro zagrejani spopadaju jedni druge i vode ljubav po banjskim saunama.

Od prošle nedelja u saunama dežuraju potpuno goli „tajni agenti“, a njihov jedini zadatak je da spreče da dođe do intimnog zbližavanja posetilaca. Ova nova bezbedonosna mera već daje prve rezultate.

Samo tokom prve nedelje šerifi ko od majke rođeni nahvatali su četiri osobe koje su pokušale da se seksaju u sauni. Sankcije su odmah usledile golo obezbeđenje ih je proteralo iz objekta a uprava banje im je trajno zabranila ulaz u banjski kompleks.

 

 

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1