Najzanimljiviji sajt Balkana

alkoholna pića
14 novembra ove godine Džek Denijels i njegova supruga dobili su sina  i nazvali ga  Džim Bim, i tako su nastavlili "alkoholnu" tradiciju, dok je sudija Džoni Volker, ozvaničio njihovo venčanje,kada su se venčavali!"....

Džek Denijels Leters (31) i njegova žena Lidija (23), iz Greja u Luizijani,SAD, smislili su ime za svog sina još na svom prvom sastanku. Oni su rekli da se nadaju da će imena na temu alkohola nastaviti da se nižu u njihovoj porodici.

"Moji roditelji su odlučili da će svom sinu dati ime koje će razbesneti njihove roditelje. U to vreme je moj otac pio “Džek Denijels”. Moja mama se je rekla: "Zašto da ne" ispričao je Džek.

Kada je došao red na njega da imenuje sina, on i njegova supruga  su se odlučili daju ime detetu "Džim Bim". Što se tiče  potomaka, par razmatra ime “Evan Vilijams” ili “Šeri”, za devojčicu ako je nekada dobiju

“USA Today” podseća da ovo nije prvi slučaj da neko imenuje dete “Džim Bim”. Dok je destilerija "Džim Bim" na žurku povodom 150 godina postojanja pozvala ljude koji se zovu ito kao i oni - Džim Bim.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1