Najzanimljiviji sajt Balkana

Artur Lampit (75)
Pre ravno 51 godina Artur Lampit (75) iz Ilinoisa, SAD, doživeo tešku saobraćajnu nesreću.I tako ..nakon više od 51 godine od udesa, lekari u bolnici u Sent Luisu su iz Arutrove leve ruke nedavno izvadili 18 centimetara dugačka metalni deo automobila!...

Njegov automobil se tada sudario sa kamionom, a Arturu je tom prilikom stradao kuk. Lekari su na operaciji bili skoncentrisani na tu povredu, koja je bila veoma ozbiljna, i nisu primetili 18 centimetara dugačak pokazivač pravca (žmigavca) njegovog "pontijaka" koji je završio zariven u njegovoj levoj ruci.!

Naravno, Arturova ruka je zarasla, a on nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Međutim, pre deset godina, kada je ušao u sudnicu, detektor metala je zapištao. Detaljan pregled skenerom pokazao je neobičan predmet u njegovoj levoj ruci.

Međutim, s obzirom da nije osećao nikakve tegobe, lekari su mu savetovali da se ne podvrgava nikakvoj hirurškoj intervenciji. Sve do pre par nedelja, kada je prvi put osetio nesnosan bol u levoj ruci prilikom podizanja tereta.
deo poluge žmigavca

Lekari su u tako nakon 45-minutne operacijeodstanili metalni deo pokazivača ( žmigavca) iz njegove ruke, trenutno Artur se uspešno oporavlja kod kuće.

Na pitanje novinara šta će uraditi sa pokazivačem pravca koji se više od pola veka nalazio u njegovoj ruci, Lampit je odgovorio:
"Smisliću već nešto. Mislim da ću napraviti privezak od njega" našalio se pred američkim medijima  Artur.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1