Najzanimljiviji sajt Balkana

Uvećana fotografija "kovčega" na Marsu koju je uslikao Kjurositi Opet nas NASA svemirski rover Curiosity iznenađuje sa svojim snimcima sa crvene planete Mars! Još jedna fotografija od pre nekoliko dana, se našla na listi čudnih objekata snimljenih na Marsu!... 

Lovci na vanzemaljce tvrde da je je Curiosity uslikao na Marsu više ni manje nego betonski kovčeg ili nešto što podseća na kovčeg prenosi RT!

Vil Farar, lovac na vanzemaljce iz američke savezne države Merilend,USA, tvrdi da je primetio objekatna Marsu koji neodoljivo podseća na kovčeg ili nešto što sliči na kovčeg. On je, kako je objasnio, do ovog otkrića došao posmatrajući set fotografija koje je "Kjuriositi" poslao sa Crvene planete.

Vil smatra da bi to mogao da bude proizvod neke stare civilizacije koja je nekada živela na Marsu. S njim su se složili i istraživači vanzemaljaca sa sajta "UFO Sightings Daily", koji smatraju da bi ovo otkriće moglo da bude od koristi stručnjacima iz NASA, koji bi trebali da pošalju rover da detaljnije ispita ovaj pronalazak.

Na kraju vama ostavljamo da sami procenite i pogledate fotografije (video počnite gledati od 3:12 sekundi) sa li je Farar u pravu, ili ne?

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1