Najzanimljiviji sajt Balkana

pijani mladenci U Poljskoj jedan zaljubljeni par iz  grada Skjernjevica pokušavao je ovih dana da se venča.Ali na njihivu žalost neuspešno na kraju je mladoženja od venčanja potpuno odustao. ...

Prvi put su došli sa svatovima i kumovima prošlog vikenda na zakazano večanje, ali matičarki Evi Ludvickoj učinilo se da su suviše pijani.

"Ne znam ko je od njih dvoje bio pijaniji zato što ih je obavijao pravi oblak mirisa pića. Kazala sam im da ću ih venčati ako pristanu da ih proveri policija alko-testom, i ako se pokaže da su trezni. Na to su mladoženja i njegov svedok kazali da radije odustaju", izjavila  je matičarka Ludvicka.

I tako je njihovo venčanje odloženo za ponedeljak, ali i tada mlada gotovo da nije mogla da stoji na nogama. Policija koja se pojavila s alko-testom, izmerila joj je 3,5 promila alkohola u krvi i ponovo od venčanja nije bilo ništa.

Tako da je ovo venčanje otkazano najverovatnije na duže vreme, jer se dan kasnije, mladoženja pojavio da traži da mu se vrati povraćaj takse za  venčanje koje nije ni obavljeno...

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner