Najzanimljiviji sajt Balkana

na ruci časne sestre ime marija
Josipa časna sestra umrla je u 97. godini.Ali  ono što joj se desilo pred samu smrt za mnoge je postalo misterija i neobjašnjiv događaj. Na ruci časne sestre Josipe niotkuda pojavio natpis "Marija"....

Preciznije  trenutku potvrde smrti časne sestre, na njenoj levoj ruci pojavio se natpis svetle boje, dugačak dvadesetak centimetara

Kada se pojavio ovaj natpis među medicinskim osobljem, ali i svima koji su za ovaj fenomen čuli, vodi rasprava o tome da li reč o čudu ili čistoj prevari.

Posmrtne ostatke sestre Josipe odnono  Ane Ćelse Mancone, kako se zvala za veoma kratko vreme došli su da vide mnogi znatiželjni ljudi u nadi da će pronaći odgovor na ovu misteriju. Međutim, odgovora još uvek nema.

Sestra Josipa je živela u samostanu časnih sestara Svete Ane, bila je jako posvećena Gospi, a prema nekima je intrigantno i to što je umrla baš 13. maja 2014. godine, kada je godišnjica prvog prikazanja u Fatimi. Prema nekima, nije reč o slučajnosti.

Po izjavama lekara, u trenutku potvrde smrti časne sestre, na njenoj levoj ruci pojavio se natpis svetle boje, dugačak dvadesetak centimetara. Na njemu se jasno vidi reč "Marija".
 


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1