Najzanimljiviji sajt Balkana


Iz grada Kaarsta u Nemačkoj stiže jedan zaista bizaran dogadjaj.Kako prenosti nemački Bild jedan neimenovani tinejdžer(18) je prijavio policiji 17. avgusta ove godine da mu je neko upao u stan kroz prozor i ukrao mu laptop kao i štednu knjižicu.

Naravno nemačka policija je odmah dala se u potragu za lopovom.Da bi na kraju dana u policijsku stanicu došao rodjak od tinejdžera i objasnio policiji celu "provalu" to jeste koje lopov.Rodjak je objasnio daje lopov baka (75),baka dotičnog tinejžera koji je prijavio kradju.

Baku je nerviralo to što je njen unuk znao svako jutro kada je odlazio na posao,ostavljati otvoren prozor na kip.Baka ga je non-stop  upozoravala na takvu "grešku" govoreći mu da bu neko mogao provaliti u stan i opljačakati ga.Ali unuk tinejdžer se nije mnogo obazirao na bakine savete.

Zato  je vremešna baka odlučila, pokazati svom unuku koliko je opasno ostavljati otvoren prozor pa je kako smo rekli ukrala unuku laptop i štednu knjižicu.Ažurna nemačka policija je protiv bake odmah podigla prijavu i u policiji su rekli da je tinejdžer u početku bio šokiran ovom provalom kao i bakinim lopovlukom kasnije.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1