Najzanimljiviji sajt Balkana

AdiPure Trainer patike

Patike "AdiPure Trainer" pružaju osećaj da ste bez patika odnosno bosonogi i to je novi proizvod kompanije Adidas .One su specijalno dizajnirane za vežbanje i da vaša stopala u njima se osećaju kao da su bez patika.U želji da postane postane glavni konkurent "Nike" kompaniji,"Adidas" je dizajnirao i predstavio nove,AdiPure Trainer ili da kažemo bosonoge patike.

Iz ove komapnije tim stručanjaka su došli na ideju da stvore patike u kojima će te se osećati bosnogo i telo će moći bolje da se pokreće prilikiom trčanja.

ideju im je dao Kristofer Mekdugal i to iz svoje  "Rodjeni za trčanje", u kojoj je istražio istoriju i prednost trčanja bosih nogu.Za pravljenje ovih AdiPure Trainer patika poslužio im je isto tako članak trkača Daniela Libermana u magazinu Nature u kojem je zaključio da je trčanje bosih nogu zdravije za stopala.AdiPure Trainer patike1
Ipak,tvorci ovih patika iz Adidasa napominju da se usled naglog i neopreznog prelaza na ove patike mogu javiti povrede i savetuju na postepeni prelaz kako bi se telo naviklo na ovakve zanimljive i neobične patike.

"Mnogo ljudi je učestvovalo u pripremi kao i pravljenju ovih patika.U njima ćete koristiti prirodnu snagu vaših stopala, a pokreti u njima će vam ojačati mišiće stopala,listova,butnih mišića za koje čak niste ni znali da postoje", rekao je Mark Verstegen, osnivač organizacije "Athletes' Performance", koja  često saradjuje sa Adidasom.


Patike AdiPure Trainer će se na SAD tržištu pojaviti u novembru mescu i koštaće oko 90 dolara.

Adidas je prvi pokrenuo proizvodnju ovih bosomogih patika,odmah istog posla su se latile i druge sportske kompanije poput "Fila", "Asics" i "New balance ".

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1