Najzanimljiviji sajt Balkana

makaze glava

86-godišnji amerikanac Leroi Luetscher iz Arizone u SAD  je baš imao sreće da ostane živ.Ovom amerikancu se desila bizarna i zanimljiva ako možemo reći nesreća,on je slučajno pao na svoje makaze za orezivanje voća.

Leroi  je radio u svojoj bašti,kada se nabio na makaze za orezivanje voća makaze.Leroi je krenuo je da podigne makaze sa zemlje u jednom momentu je izgubio  ravnotežu i pao licem prema tlu i  direktno pao na makaze.

Tako da je ručka makaza za orezivanje prošla kroz njegovu očnu duplju i skliznula niz vrat naslonivši se spoljnu karotidnu arteriju.

Tako da je polovina makaza ostala u u njegovoj glavi,a druga polovina je ostala da viri( vidite sliku)Sam rendgen glave gospodina Luetschera je pokazao svu ozbiljnost povrede kada je dopremljen u bolnicu i neobičnost medicinkog slučaja.

"Ne bi verovao svojim očima da mi je neko ispričao", rekao je doktor Džuli Vinne Luetscher je odmah operisan po prijemu u bolnicu,gde hirurzi uspeli uspešno ukloniti makaze iz njegove glave i sačuvati mu oko!

Lekari kažu gospodin Luetscher i dalje ima blagi otok u kapcima i da se postepeno oporavlja od bizarne povrede.

86-godišnji amerikanac se zahvalio lekarima na Univerzitetskom medicinskom centaru za njegovo spasavanje kao i njihov uspešano rešavanje ovog medicinskog bizarnog slučaja."Ja sam tako zahvalan lekarima i osoblju u UMC", rekao je on.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1