Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:Bebe blizanci

Amerikanka je putem suda tražila od neimenovanog oca da plaća alimentaciju samo za jedno dete, iako je rodila bliznakinje. DNK analize pokazali su da je tuženi muškarac otac samo jedne od dve devojčice blizankinje...

Sudija višeg suda u Nju Džersiju izjavio je da su bliznakinje, rođene u januaru 2013, začela dva različita muškarca. Američki mediji podsećaju da je reč o retkom slučaju, ali koji nije bez presedana. Naime, u američkoj sudskoj praksi ovo je treći ovakav slučaj. 

Jedan od ovakvih retkih slučajeva desio se 2009 godine kada je Mia Vašington iz Dalasa iz državi Teksas u Americi rodila je blizance koji imaju različite očeve.

Neimenovana majka iz SAD-a je rodila bliznakinje koje imaju različite očeve. Nesvakidašnji slučaj dokazao se preko testa očinstva, po kojima je dobila alimentaciju na sudu.

Nemenovani muškarac majke blizankinje je osporavao očinstvo, tvrdeći da je T.M. tokom njihove zajedničke veze imala seksualne odnose i s drugim muškarcima.Majka bliznakinja je u izjavi priznala na sudu da je imala seks s obojicom muškaraca u istoj sedmici. 

Tako je sudija u Nju Džersiju doneo odluku da muškarac od kojeg žena potražuje alimentaciju mora plaćati 28 dolara sedmično.

Inače veoma su retki slučajevi u kojim je otac blizanaca različit. To se događa kada žena ima seksualne odnose s dvojicom muškaraca tokom jednog mensturalnog ciklusa, koji oplode po jedno jajašce.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1