Najzanimljiviji sajt Balkana

parfem pilula

Svet parfema će biti izgleda bogatiji za još koju inovaciju.Sada naučnici razvijaju parfem u obliku kapsula  koji se mogu progutati...

Zamislite nema više prskanja ili naonošenja tapkanjem parfema,sve što treba da uradite je da progutate jednostavanu svarljivu kapsulu parfema s kojom će te mirisati celi dan.

Parfem se razvija od strane sintetičkog biologa Sheref Mansy s Hardvardskog Univerziteta i australijskog umetnika Lucy McRae.

Ove originalne i zanimljive pilule parfema će omogućavati jednog dana, ljudskoj koži da emituju genetski jedinstven miris.

Sad se sigurno pitate  koji način ove gutajuće kapsule deluju?

Ovaj odgovor daje i objašnjava umetnik Lucy McRae

"Kada se apsorbuje,kapsula omogućava koži da postane platforma,raspršivač,biološki poboljšana druga koža sintetizovana direktno iz prirodnim procesima u telu" "Mirisi molekuli se izlučuju preko površine kože tokom znojenja,ostavljajući sitne zlatne kapljice na koži  iz koje proizilaze jedinstven miris."

Iako biolog Mansy i umtnik McRae su još uvek su fazi istraživanja i još uvek rade na ovoj parfemskoj piluli.Za sad nema reči o tačnom datumu puštanja ovoe kaspule parfema .

Dok ovakvo nesto daje mogućnost onim koji pate od alergija da mogu korisiti parfem "pod svoju kožu" Kako izgleda ovaj parfem i sta donosi pogledajte službeni video na službenoj stranici

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1