Najzanimljiviji sajt Balkana


Kompanija Nike ide u povratak u budućnost mogli bi smo slobodno tako reći.Predstavnici iz kompanije "Nike" su izjavili da su u prošli četvrtak napravili limitiranu seriju patika  po uzoru iz filma iz 1989 koji smo nekada predpostavljam svi voleli i videli "Povratak u budućnost II".

Filmski fanovi su pozvali i ugrirali kod kompanije "Nike" godinama,da izrade samovezujuće patike kao iz filmskog kultnog klasik filma trilogije "Povratak u Budućnost",odnosno da puste u prodaju patike koje je nosio nekada glumac Michael J. Fox u istoimenom filmu iz 80-ih godina.

Kompanija Nike je objavila da će izraditi limitiranu seriju od 1.500 pari patika NIKE Mag ove 2011.godine.I biće dostupne samo na aukciji na eBay gde će sav novac biti doniran u fondaciju "Michael J. Fox Parkinson Foundation".


Inače ko ne zna Marty McFly je u filmu "Povrataku u budućnost" nosio ove neobične patike tokom vremenske posete 2015.godine.
U narednih 10 dana na aukciji na stranici nikemag.eBay.com od 8 septembra do 18. septemmbra svaki dan 150 pari NIKE Mag patika će biti objavljivani na aukciji ( znači 150 komada patika po danu za 10 dana).Pa ko voli nek izvoli...


loading...


 

 

loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner