Najzanimljiviji sajt Balkana


Madjioničar Lee Hang Chai je postavio novi Ginisov svetski rekord rekord za najveći broj madjioničarskih iluzija odnosno teleportacija u jednoj minuti.Lee,koji radi inače radi kao policajac u Hong Kongu,je kao madjioničar pre par meseci uspeo je postaviti svetski ginisov rekord

od pet madjioničarskih iluzija u jednoj minuti tokom svog pokušaja obaranja rekorda u broju iluzijskih teleportacija u gradu Tai Po Mega Mall u Hong Kongu.

Međutim,Lee je otišao jedan korak dalje, pa je pre mesec dana za jedan minut uspeo tokom emisije Ginisova knjiga rekorda u Kini u gradu Pekingu,uspeo napraviti  čak šest iluzijskih teleportacija u jednoj minuti.

Pravilo za ovakav rekord je bio da svaka madjioničarska iluzijska teleportacija mora da se izvodi i bude potpuno drugačija od prethodne u rutini i da se sve moraju odvijati u kontinuirano tom izvodjenja tačke odnosno obaranja ginisovog rekorda.

U videu koji sledi možete videti kako izgleda predthodni njegov rekordnih od pet iluzija u jednoj  minuti u Hong Kongu ranije,ove godine.
.

loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner