Najzanimljiviji sajt Balkana


zatvorske rešetke
Za ovakvu vest moglo reći da pripada crnoj hronici ipak, ova vest je pomalo neobična ali i zanimljiva uz sve ona se desila kod nas u Srbiji.Niška policija ostala je u čudu kada im se desio ovaj neobičan slučaj, provale u zatvorsku ekonomiju...
 
Saša M. (44) i njegov zet Miljan D. (24) uhapšeni su od strane niške policije koja je podnela je krivičnu prijavu za veoma neobičnu krađu ! Dvojica lopova su uhvaćeni i odmah uhapšeni na delu kada su provalili ni više ni manje  u zatvorsku ekonomiju ! 
 
Dvojac neobičnih lopova primetili su čuvari  KPZ-­a videvši dve siluete u mraku kada su bili u redovnom obilasku zatvorske ekonomije. Dvojica "pametnih" lopova tast i zet, krenuli su da ukradu gvožđe  ni više ni manje nego iz  zatvora odnosno iz zatvorske ekonomije!

Ali lopovska karijera na njihovu žalost je veoma brzo završena,  jer su brzo uhvaćeni i uhapšeni od strane čuvara KPZ-a ! Čuvari KPZ-a su bili u šoku i ne verujući kada su shvatili da su provalnici upali u zatvor da bi krali izjavio je sagovornik iz istrage za medije u Srbiji.
 
Naravnom, protiv dvojice "pametnih" lopova podneta je krivična prijava za tešku krađu, a s obzirom da su uhvaćeni na delu sa plenom preti im verovatno duža zatvorska kazna. 
 
Inače, dvojica počinioca pokušaja čudne krađe, na  krajnje neobičnom mestu su od ranije poznati policiji kao izvršioci sitnih krivičnih dela.
loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner