Najzanimljiviji sajt Balkana


Kristina Walton iz Las Vegasa u SAD svoje nokte nije sekla punih 18 godina odnosno od 1990 godine.Ovih dana njen "trud" se napokon isplatio.Ona je uspela da udje u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najdužim noktima na svetu za ovu 2011. godinu.


Ovaj dogadjaj se odigrao u New Yorku gde je Ginisov portparol Stjuart Clakton proglasio gospodju Volton ženu s najdužim noktima na svetu za ovu 2011 godinu.
45-godišnja Kristina ima nokte dimenzija na levoj ruci 309.8centimetara m(10ft 2inch) dok je na desnoj ruci dužina njenih noktiju 292.1centimetara (9ft 7inch).Tako da njeni nokti imaju ukupnu dužinu od 601.9 centimetara.


Kristinini nokti je ne sprečavaju, da živi sasvim normalan život,ona može i dalje plete svoju kosu,kuva ili da vozi auto.Ona je rekla da ne voli šminkanje preterano kao i ćišćenje kuće.

Kristina je inače po zanimanju profesionalni pevač i njeno umetničko ime je "The Dutchess".I da podsetimo na kraju Lee Redmond,je prijašnji vlasnik tj nosilac titule najvećih noktiju na svetu i Ginisovog rekorda.

loading...


Čitajte,pratite nas na....
twitter icon google plus
Pridružite nam se i na Fejsbuku...

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1