Najzanimljiviji sajt Balkana


Misteriozna keratura pola krokodil pola bivoMisteriozno i veoma čudno stvorenje pronađeno je ovih dana na Tajlandu.Ne znamo da li je ova čudna i misterozna kreatura-životinja stvar prirode ili genetske neke mutiacije ali čudne životinje sa genetskim poremećajem sve su češća pojava u prirodi...

Ovaj put je otkriveno jedno zaista neobično stvorenje-"životinja" koje više podseća na nekakvo strano biće iz filmova o naučnoj fantastici nego na nešto što živi i postoji u stvarnom svetu tu kod nas na planeti Zemlji .!

Čudna i misteriozna životinja ako pogldate slike izgleda da je pola je krokodil, a pola bivo precizniji da budemo mladunče bivola

Krokodil bico zadnji deo

Ovo stvorenje ima glavu na kojoj je gruba koža i krljušti tako da podseća na glavu reptila, tačnije krokodila. Dalja istraživanja su pokazala da su udovi i kopita ipak delovi tela koji više podsećaju na tele.

Prema dostupnim  informacijamasa sa sajta thairaith.co.th koji je i objavio ove čudne fotografije životinja je umrla odmah po rođenju.

Inače veroanje meštana je to da je ova čudna i neobična životinja donela sreću selu i porodici ispričali su stanovnici ovog mesta.

Na kraju pogledajte video snimak "životinje" pa sami zaključite o čemu je ovde reč o grešci prirode ili nekoj genetskoj veštačkoj mutaciji:


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1