Najzanimljiviji sajt Balkana


učenik suspednovan zobg buljenja
U septembru prošle 2014.godine jedan 12-godišnji dečak suspendovan je iz iz privatne katoličke škole zbog toga što je samo "buljio" (gledao) u devojku....

Dečak je tvrdio da su se njih dvoje takmičili u "buljenju" jedno u drugo, a njegovi roditelji su pokrenuli sudski spor sa školom. Na kraju sud je presudio u korist škole.

Prema sudskim dokumentima, devojka je tvrdila da se osećala uplašeno, zbog čega su starešine škole Svetog Gabrijela reagovale i suspendovale dečaka, uprkos činjenici da je napisao izvinjenje da nije želeo da joj naudi.

Nijednog trenutka nisam stekao utisak da je uplašena jer se smejala. Razumem da sam pogrešio i to se neće ponoviti. Sledeći put ću da razmislim pre nego što nešto učinim kako ne bih došao u ovu situaciju“, navodi se, između ostalog, u pismu izvinjenja.

Dečakovi roditelji, međutim, sumnjaju da škola ima dvostruke standarde, jer, kako kažu, devojčica zbog koje je njihov sin suspendovan radila mnogo gore stvari u prošlosti bez ikakvih sankcija.

"Ista devojka koja je optužila mog sina za zastrašivanje, nasilno je prosula mleko po ručku drugog učenika. Kada je to uradila nije dobila nikakvu kaznu", kaže dečakova majka Kandis Tolbert.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1