Najzanimljiviji sajt Balkana

Vinko Trivunović ginisov rekord u zgibovima

Žandarm iz Novog Sada Vinko Trivunović uspeo je da obori Ginisov i svetski rekord u zgibovima On je za 24 sata uradio neverovatnih 5.820 zgibova, što je za 20 zgibova više od dosadašnjeg rekorda....

Vinko je skočio sa pritke i sa desetak kolega uradio još 10 sklekova proslavljajući ovaj poduhvat uz gromoglasan aplauz.

" Zgibovi su sastavni deo vežbi u žandarmeriji i tri godine sam intenzivno trenirao i uz mene je uvek bilo četiri do pet momaka koji su mi pomagali. Moram da istaknem da svaki pripadnik žandarmerije može da uradi dve, tri hiljade zgibova i tvrdim da u novosadskoj žandarmeriji ima mnogo momaka spremnijih od mene, ali ja sam jednostavno hteo da im budem zvezda vodilja" izjavio je poručnik Vinko nimalo zadihan, ali nateklih šaka prepunih žuljeva, od kojih neki liče na otvorene rane.

On je od juče u podne radio neprestano zgibove u serijama od po tri sata uz pauze od sat vremena.

Bez obzira na to što nije uspeo da ispuni obećanje da će uraditi 6.000 zgibova, napravio je neverovatan rekord odnosno ovori Ginisov rekord ali u jednu rukuv postane heroj žandarmerije.Naravno ovaj rekord  njegovi prijatelji, rodbina i brojne kolege su euforično proslavile.

Najbitnija stvar je da se Vinko oseća dobro što je potvrdilo i medicinsko osoblje koje je pratilo čitav proces obaranja rekorda.


loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1