Najzanimljiviji sajt Balkana

Izbacili putnicu zbog pogrešnog wc-aavio toalet Avion nemačke kompanije "Air Berlin" koji saobraća na avio linji Beč - Abu Dabi morao je da se prinudno spusti na aerodrom u Erzerumu na istoku Turske zbog jedne putnice iz Slovačke jer jedna putnica ušla u toalet biznis klase na koji nije imala pravo?!...

Edita Kmetova prošle sedmice putovala avionam "Air Berlin" i u toku leta joj je pozlilo i pošto joj se učinilo da je toalet u putničkoj klasi suviše daleko i da neće stići do njega požurila je u bliži,koji se nalazio u biznis klasi.

Ovako "drsko ponašanje" razbesnelo putnike u biznis klasi i na njihov zahtev stjuardese su pokušale da je izbace iz toaleta za privilegovane, pa je 50-godišnja Slovakinja počela da se raspravlja i završila sa lisicama na rukama.

Kapetan aviona zatražio je dozvolu da prinudno sleti u Erzerumu da neugodnu putnicu izbaci iz aviona, opisuje incident iz prošle sedmice

"Odjendom sams e našla sama u gradu Erzerumu, verujet kojeg ne bih uspela ni da nađem na mapi", rekla je Kmetova koja je u UAE letela da poseti ćerku.

Na sreću, na uplakanu putnicu sažalio se jedan od zaposlenih na aerodromu Abdulah Ozdžan i ponudio joj čaj, smirio je, pomogao da nabavi karte za sledeći let, smestio je u hotel i sutradan ispratio do aviona.

Ozdžan je rekao da je odmah uvideo da žena nije učinila ništa loše, a kada je ispričao direktoru hotela da je izbačena jer se drznula da uđe u pogrešni toalet, hotel joj nije naplatio noćenje.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1