Najzanimljiviji sajt Balkana

pas Okidač upucao je svoju vlasnicu

25-godišnja devojka iz Indijane,Alis Karter,oporavlja se od ozlede koju je dobila u bizarnoj nesreći kaa je bila u lovu.Glavni "osumljičeni" za ovu bizarnu nezgodu je njen pas ...

 

 Alisov ljubimac pas, rase labrador je skočio na pušku i ustrelio svoju vlasnicu u stopalo! Da događaj bude još bizarniji potvrđuje i činjenica da je dotčnom glavnom osumljičenom za nezgodu u lovu psu labradoru ime Okidač ( engl.Trigger)

Alice Carter, je u subotu bila u lovu, odložila je na tlo otkočenu pušku na koju je skočio njen labrador "Okidač"  te je puška opalila. Vlasnica je zadobila prostrelnu ranu levog stopala.

Hitno je transportovana u bolnicu a nedugo zatim je i otpuštena iz bolnice, na kućno lečenje. Ovom prilikom nadležne vlasti su pozvale sve potencijalne lovce da pre odlaska u lov prođu potreban kurs o lovu što Carter nije uradila

U SAD "rukovanje"' vatrenim oružjem od strena pasa i nije neka novost.


Tako je Pre otprilike godinu dana u saveznoj državi Vajoming 46-godišnji Ričar Fips zadobio prostrelnu ranu ruke kada je njegov pas skočio sa zadnjeg na prednje seište automobila gde je ležala,otkočena, puška te ranila vlasnika.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Pratite nas i dok ste na Facebooku


google plustwitter icon

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner