Najzanimljiviji sajt Balkana

Iscepala iz pakosti milion evra

Neobična vest nam stiže iz Austrije, jedna nemenovana 85-godišnja Austrijanka iscepala je na sitne komadiće novčanice u vrednosti od skoro milion evra!...


A sve da bi napakostila svojim naslednicima!

Kada je umrla nemenovana starica, čije ime nije navedeno, na njenom krevetu u sobi staračkog doma u kom je živela, pronađene su iscepane novčanice ukupne vrednosti 950.000 evra  i nekoliko štednih knjižica koje pripadale pokojnoj starici, koje su takođe bile iscepane na sitne delove!

Državni tužilac Erih Habicl potvrdio je vest, koju je prvi objavio dnevni list Kurier, dodajući da ne može ništa da učini za naslednike.

"Šteta na novčanicama koje su bile u vlasništvu preminule gospođe ne predstavlja krivično delo, te stoga nismo pokrenuli nikakvu istragu", istakao je Habicl u izjavi za AFP.

List Kurier piše da će rođaci osvetoljubive starice ipak biti oni koji će se "najslađe smejati" budući da je Centralna austrijska banka (OeNB) najavila da će zameniti novac.

"Ukoliko naslednici pronađu deliće novčanica i pod uslovom da poreklo novca bude utvrđeno, tada se, naravno, sve da nadomestiti. Kada ne bismo zamenili novac kaznili bismo pogrešne osobe", rekao je predstavnik austrijske banke.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1