Najzanimljiviji sajt Balkana

senegalac Ngagne srećni dobitnik lotoa u Španiji

Senegalac Ngagnekoji je trošnim brodićem doplovio pre osam godina do Španije kao ilegalni useljenik osvojio je na ovogodišnjoj Božićnoj lutriji 400.000 evra u Andaluziji.Sengalac koji je nekada radio kao radnik u stakleniku a sada je trenutno bez posla...Pre pet godina srećni senegalac je do španskog ostrva Tenerife došao trošnom brodicom doživeo je brodolom i na kojoj je bilo 65 osoba Od tada seneglac radi u poljoprivredi sve do pre par meseci kada je ostao i bez tog teškog slabo plaćenog posla.

Inače u gradu Roquetas de Mar,zoni sa plastenicima mahom rade useljenici kao najjeftinija radna snaga, još ako su ilegalni, njihova je nadnica još bednija i jeftinija od najjeftinije satnice.
"Ne mogu verovati, ni pet evra nisam imao u džepu", rekao je 35-godišnji Senegalac Ngagne za dnevnik La voz de Almeria u turističkom i poljoprivrednom gradu Roquetas de Mar.

Čak 140 milona evra osvojeno je u tom gradu od 92.000 stanovnika u pokrajini Almeria, kao glavni džek pot Božićne lutrije koja će se podeliti na mnoštvo kupaca dobitne serije.

Glavni pogodak "El Gordo" biće pravi blagoslov za grad Roquetas de Mar u kojem je zbog višegodišnje krize jer je tu stopa nezaposlenosti narasla na gotovo 30 odsto
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1