Najzanimljiviji sajt Balkana


Herbert Čavez (35) iz Manile je veliki fan filmskog super heroja Supermena,on je toliko opsednut njime da je do sada prošao nekoliko plastičnih operacija da bi izgledao kao Supermen.

Herbert Čavez je dramatično promenio je izgled svog lica da bi što više ličio na njegovog idola Supermena.Čaves je prvi put došao pod hiruški nož još 1995.godine i on je imao do sad nekoliko plasitčnih operacija.

Da bi što realnije izgledao kao Supermen plastičnim operacijama Čavez promenio na sebi bradu,podvrgao se rinoplastici da bi imao isti nos,silikonske injekcije za deblje usne pa čak je i ugradio implantate u svoja bedra da bi dobio na mišićavom izgledu  Isto tako mnogi koji su videli fotografije špekulišu da je radio i operaciju očiju i obraza kao uvećanje vilice.

Čavez,isto tako ima i veliku kolekciju Supermen stvari.Poput statue Supermena u prirodnoj veličini,akcione figurice,odeću,stripove i  sve druge stvari koje imaju veze sa filmskim i strip junakom Supermenom.Sudeći po fotografijama na svom Facebook profilu,voli pozira i kao Supermen i kao Klark Kent.

A na ovo sve psihijatri misle da Herbert Čavez pati od poremećaja zvanog u medicini kao dismorfofobija ( to je ekscesivna preokupacija strahom da će sopstvena pojava biti ružna ili defektna)Sve u svemu zanimljiv lik zar ne?


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1