Najzanimljiviji sajt Balkana

Količina donetog novca je bila skoro pola tone

Jedan Kineski prodavac slatkiša šokirao je radnike u jednom auto-salonu, kada se pojavio sa "brdom“ novca u manjim apoenima i kovanicama kojim je nameravao da plati kamion....Nemineovani kineski prodavac jedoneo 80.000 juana (ili oko 12.000 dolara) u malim apoenima u auto-salon u jugoistočnoj Kini.

Novac je bio težak najmanje pola tone, a doneo ga je u deset sanduka, piše Hafington post. Osoblje je bilo šokirano količinom kao i težinom novčanica i kovanica

"Nikada nisam video toliko novca u mom životu" rekao je menadžer prodaje u auto-salonu.

On je takođe dodao i da je ovaj Kinez njihov lojalni kupac koji je kod njih već kupio četiri automobila, pa zbog toga moraju da mu pomognu da se "problem“ sa velikom (manjim apoenim) količinim novčanica reši.

Trinaest zaposlenih provelo je više od deset sati prebrojavajući novac.! Kinez, koji prodaje slatkiše i kolačiće seljanima, objasnio je da on obično prima novac u sitnim apoenima, i da uvek ima previše da bi taj novac mogao da ukrupni.

"Možda će neko pomisliti da ja imam bogatstvo i da se rugam tako što plaćam sa malim apoenima, ali to je sve što ja imam i nadam se da će druga osoba to prihvatiti", izjavio je kineskim medijima trgovac slatkišima.
loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner