Najzanimljiviji sajt Balkana

Ilustracija:pad na krevet

Jedna žena iz Mančesera u Velikoj Britanij imala je ludu sreću jer je preživela pad preko ograde balkona sa oko 18 metara visine u prodavnici "John Lewis"...Ženu je kako se navodi u policijskom saopštenju spasao je krevet koji je bio izložen u donjem delu prodavnice.

policija grada Mančestera saopštila je da je izašla na lice mesta odmah po prijemu izveštaja. Incident se dogodio u tržnom centru Cheadle

Nemenovana žena je pala preko staklene ograde balkona u blizini pokretnih stepenica. Prilikom pada pretrpela je povrede kuka i kičme, i odmah je kolima hitne pomoći transporatovna u bolnicu.

Portparol "John Lewisa" za britanske medije je potvrdio da se dogodio incident u njihovoj prodavnici u Cheadleu.

"Sigurnost naših klijenata je od najveće važnosti za nas, zbog toga su sve naše radnje uređene u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima. Pomažemo policiji u istrazi, a nastavićemo da podržavamo naše osoblje koje je prisustvovalo uznemirujućem incidentu."

Iz policije nisu želeli otkriti identitet žene, ali su istakli da je zadobila ozbiljne povrede, te da je tačno da je pala na izložbeni (izloženi) krevet u tržnom centru Cheadle
loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner