Najzanimljiviji sajt Balkana


U SAD skoro celih šest meseci se može naći na policama pojedinih radnji,bomboni "Pothead Ring Pots" kao i lizalice "Pothead Lollipops" koje imaju oblik kao i ambalažu u vidu lista marihuane?!Dostavljač ovih čudnog i bizarnog slatikša je firma Kalan LP iz Filadelfije,SAD...

Vlasnik Andrew Kalan je naveo da su bomboni i lizalice u prodaji širom SAD duže od 6 meseci da su dostupni u preko 1.000 radnji!.Ove bombone kao i lizalice kako tvrdi njen vlasnik su promocija legalizacije marihuane u rekreativne svrhe.?! A cena bombona se kreće oko 2 dolara dok je cena lizalica oko 1 dolar.

Naravno od ovih bombona i lizalica se nemožete "naduvati" neki gradski čelnici kao u gradu Buffalo i i udrženje protiv droge su zgranuti ovakvim potezom kao i ambalažom.Izjavljujući da ovaj i ovakav proizvod trgovci koji su ga stavili na svoje police u radnjama donose sebi bedan način zarade i štete društvu ovom prodajom.

"Ljudi moraju znati da ćemo preduzeti sve mere protiv svake ovakve radnje,koja izloži ove marihuana slatkiše ovo je nemoralno i bez poštovanja prema društvu u kom se živi" izjavio je Charley Fisher,predsednik udruženja BUILD.


loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1