Najzanimljiviji sajt Balkana

casne sestre marihuana

Verovatno kada zamišljate ljude koji gaje marihuanu vi mislite na neke ljude na ivici zakona, verovatno nikada vam ne bi palo na pamet da bi to mogle da rade i časne sestre.!...

Ali tako nešto dogodilo se u Kaliforniji časne sestre Kejt i Darsi u kući (ilegalno) gaje marihuani. Kejt i Darsi su tako postale "zvezde" su emisije objavljene na kanalu "The Denver Channel".


Ove kaluđerice otvorile su za televizijske kamere vrata svog doma koji su praktično pretvorile u malu fabriku za proizvodnju različitih preparata čija je osnova CBD, jedna od 85 aktivnih supstanci u marihuani.

CBD je zapravo ono u šta one veruju. Kejt i Darsi nisu prave časne sestre, čak nisu ni katolkinje, iako se tako oblače.

Osnova njihove zajednice, njihovo uverenje i kako kaže sestra Kejt “ono čemu su posvetile život” je biznis koji su napravile. Sestre prave različite tinkture, meleme i medicinske proizvode koje prodaju preko interneta.


Koliko je to unosan posao najbolje pokazuje i to da jedva uspevaju da priozvedu onoliko koliko mogu da prodaju. Čak, da bi uspele da zadovolje potrebe svih kupaca, odlučile su da kupe staru kuću i naprave farmu gde će moći da prošire proizvodnju kanabisa.

Koliko god čudno zvučalo, iako su svesne da je posao koji rade nelegalan, otvoreno o tome govore.

"Mi smo posvetile naš život marihuani i našem sestrinstvu. Sve što mi radimo je nelegalno. Te biljke koje ste videli u mojoj garaži su takođe nelegalne. Naši proizvodi su takođe nelegalni" kaže Kejt i dodaje da je sigurna da će pravda probediti na kraju. Odnosno pravedno je da se ovi proizvodi legalizuju.

loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1