Najzanimljiviji sajt Balkana

vozač labrador u kamionu

Saobraćajni policajci širom sveta u svom policijskom poslu nagledaju svega i svačega.Naročito kada je reč o akciji poput hvatanja pijanih vozača ili onih vozača koji...

izvode različite gluposti tokom vožnje, pa ih teško nešto može iznenaditi.

Ipak saobraćajna policija iz američkog grada Mankata u Minnesoti ostala je u šoku kada su stigli na uviđaj manje nesreće u kojoj se kamion popeo preko ivice puta i završio na travi, i za volanom zatekli više ni manje nego "vozača" psa labradora!

Ljudi koji su bili na benzinskoj postaji u blizini koje je došlo do spomenutog događaja kazali su policajcima da su videli labradora na vozačkom mestu u kamionu, koji je preko parkinga unazad krenuo do ivice puta prešao ga i zaustavio se na travi.

Policija je objavila da je vozač verovatno ostavio kamion u praznom hodu i nekako je sam kamion krenuo unazad. Najbolje se snašao prolaznik koji je uskočio u kamion kako bi ga zaustavio i otkrio psa koji je bio na vozačevom mestu.

Pre nego što ga je prolaznik uspeo zaustaviti kamion "pas vozač" je na svom putu udario u drvo i jedan privatni automobil.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1