Najzanimljiviji sajt Balkana

marihuana

Nacionalni institut za zloupotrebu droga u Americi je naručio da Američki nacionalni istraživački centar sprovede detaljno istraživanje kako marihuana utiče na ljudsko telo..U tom istraživanju će učestvovati oko 300 ljudi u narednih šest meseci, a svaki od njih će nedeljno dobijati po 3.000 dolara za učešće to jeste dobijaće novac za pušenje marihuane.

Eksperiment će se vršiti u sedam različitih institucija širom Amerike, a on ima za cilj da utvrdi da li kanabis može da se koristi za smanjenje stresa i poremećaja koje on izaziva, dok istovremeno omogućava ljudima da normalno žive i funkcionišu.

"Ovo je prvo, veoma obećavajuće istraživanje, koje će konačno dati odgovor da li su osobe koje konzumiraju “travu” zaista lenji.

Veoma je uzbudljivo, jer bi rezultati istraživanja mogli da dovedu do legalizacije marihuane u mnogim zemljama – istakao je vođa istraživanja, Majkl Gregori.

Učesnici će šest meseci provesti u institucijama gde će obavljati različite poslove, od čišćenja do gledanja televizije, a sve vreme će ih procenjivati stručno medicinsko osoblje.

loading...
Kliknite ovde i ostavite komentar

Kometari

  • No comments found
loading...

Ako vam se svideo sajt dajte nam podršku, LAJKUJTE GA !
Pratite nas
i dok ste na Facebooku

Dodajte nas u krugove
pratite nas na...

Dodajte nas u krugove   pratite nas na TwitteruGoogle+  Twitter

Najnoviji naslovi

 

adiswitchbaner
 GM izrada sajta baner1 1