Najzanimljiviji sajt Balkana

marihuana

Nacionalni institut za zloupotrebu droga u Americi je naručio da Američki nacionalni istraživački centar sprovede detaljno istraživanje kako marihuana utiče na ljudsko telo..U tom istraživanju će učestvovati oko 300 ljudi u narednih šest meseci, a svaki od njih će nedeljno dobijati po 3.000 dolara za učešće to jeste dobijaće novac za pušenje marihuane.

Eksperiment će se vršiti u sedam različitih institucija širom Amerike, a on ima za cilj da utvrdi da li kanabis može da se koristi za smanjenje stresa i poremećaja koje on izaziva, dok istovremeno omogućava ljudima da normalno žive i funkcionišu.
"Ovo je prvo, veoma obećavajuće istraživanje, koje će konačno dati odgovor da li su osobe koje konzumiraju “travu” zaista lenji.

Veoma je uzbudljivo, jer bi rezultati istraživanja mogli da dovedu do legalizacije marihuane u mnogim zemljama – istakao je vođa istraživanja, Majkl Gregori.

Učesnici će šest meseci provesti u institucijama gde će obavljati različite poslove, od čišćenja do gledanja televizije, a sve vreme će ih procenjivati stručno medicinsko osoblje.
loading...Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE našu FB stranicu sajta!
Čitajte i pratite nas i na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner2
 baner1