Najzanimljiviji sajt Balkana

ostavli svoju bebu i otišli na žurku decija kolica stepeniste

Jedan nemenovani poljski mladi bračni par iz Krakova uradili su totalno neshvatljivu i veoma čudnu stvar!Oni su ostavili bez imalo griže savesti svoju bebu na stepeništu zgrade!..Mladi bračni par 23-godišnja mama i njen 28-godišnji muž su bebu ostavili u dečijim kolicima s papirićem i porukom da su otišli na žurku i to verovali ili ne na jedan ceo dan!

Bebu od 16 meseci koju su ostavili mladi roditelji uplakanog, u mokrim pelenama, na stepeništu zgrade našla je komšinica koja je izašla iz stana pošto je čula glasan plač bebe.Bebu je košinica presvukla, nahranila, smirila i pozvala krakovsku policiju.

"Policiji je u utorak stigla prijava da je na stepeništu jedne od zgrada napušteno dete. Pronašla ga je jedna stanarka kako glasno plače i drhti promrzao zbog mokrih pelena", izjavio je poljskoj televiziji TVN24 portparol lokalne policije Marijuš Ćarka.

Bebu je hitna pomoć prebacila u bolnicu, a policija je u dečijim kolicima našla poruku majke i uspela sutradan da pronađe nesavesne mlade roditelje

"Oni su bili potpuno zatečeni zašto ih traži policija. Majka ne vidi ništa loše u tome što je bebu ostavila na stepeništu. Rekla je da ga je ostavila samo na jedan dan, zato što je morala otići na žurku",izjavio je tv stanici potparol Ćarka.

Poljakinja je optužena za krivično delo ugrožavanja zdravlja i života deteta, a da li će joj beba biti oduzeta odlučiće sud u Krakovu.
loading...


 

 

Ako su vam se svidele zanimljivosti, podržite nas. 
LAJKUJTE SAJT!
Čitajte nas i dok ste na....

twitter icon google plus

Najnoviji naslovi

 

banner sajt GM IZRADA SAJTA
 adiswitchbaner